Har du noe du vil dele med foreningen?

Foreningen er alltid interessert i å komme i kontakt med folk som er interessert i Fornebus historie, og som kanskje har vært en del av den selv. Vi forsøker å samle inn så mye vi kan av muntlige historier, bilder og alt mulig annet (store gjenstander håper vi å kunne begynne å ta imot våren 2015) som vi kan dele på nettet, presentere på møter eller publisere i for eksempel i Norsk Luftfartsmuseums magasin Flyhistorie. Det er ikke noe som er for smått eller for stort. Er du i tvil om det du har er verdt å ta vare på er det bare å ta kontakt.

Har du noe du vil fortelle eller gi bort, eller kjenner du kanskje noen andre som vet mye og som foreningen kan ha glede og nytte av å møte? Det er flere måter du kan gjøre det på: Du kan bruke skjemaet under, bruke gruppen vår på Facebook, sende e-post eller ringe en i foreningen direkte. Vi snakkes!

Hvis du heller vil sende e-post kan du sende den til adressen fornebuhistorie@gmail.com. Du kan også ta direkte kontakt med en av kontaktpersonene under:

  1. Kristian Rasmussen – telefon 900 64 658, eller e-post kristian@propelldesign.com
  2. Knut Arveng – telefon 911 81 780, eller e-post knut@arveng.com